Automatický závlahový systém na Oasis.sk

Výhody automatického zavlažovacieho systému pre zavlažovanie trávnika a rastlín :

  1. Presná dávka vody: Automatický zavlažovací systém umožňuje presne dávkovať správne množstvo vody pre váš trávnik a rastliny . Tým sa minimalizuje prebytočné zalievanie alebo nedostatok vody, čo vedie k zdravému a krásnemu trávniku a rastlinám.
  2. Časová úspora: Nastavením presného času a trvania zavlažovania ušetríte veľa času a úsilia, ktoré by ste museli venovať manuálnemu zalievaniu trávnika. Nemusíte sa už obávať že zabudnete poliať, závlahový systém sa o to postará automaticky.
  3. Rovnomerné zavlažovanie: Systém zabezpečuje rovnomerné rozloženie vody na celom trávniku. Tým sa minimalizuje vznik suchých miest a zabezpečuje sa jednotný rast trávy bez nežiaducich škvŕn a suchých miest.
  4. Úspora vody: Automatický zavlažovací systém využíva inteligentné riadenie a senzory, ktoré monitorujú množstvo zrážok a potreby trávnika. To zabezpečuje účinné využitie vody bez plytvania.
  5. Flexibilita a pohodlie: Môžete si nastaviť zavlažovací rozvrh podľa vašich preferencií a potrieb vášho trávnika. Systém vám umožňuje mať pekný a zelený trávnik aj vtedy, keď ste mimo domova alebo na dovolenke.

"Tieto výhody automatického zavlažovacieho systému pre trávnik vám umožnia mať krásny, zdravý a dobre udržiavaný trávnik s minimálnym úsilím!!

Závlaha aj na E-shope!!

"Prezrite si široký výber komponentov pre automatický zavlažovací systém Toro a Hunter v našom e-shope a užite si maximálnu výhodu automatického zavlažovania trávnika!"

eshop klik final

  1. Naša ponuka zahŕňa špičkové komponenty od renomovaných značiek Toro a Hunter a ďalšie. Sme hrdí na to, že môžeme poskytnúť spoľahlivé a kvalitné produkty, od týchto popredných značiek
  2. Široký výber: Ponúkame široký výber komponentov, vrátane zavlažovacích trysiek, ventilov, časových spínačov, senzorov a ovládacích panelov. Nech už potrebujete akýkoľvek komponent pre svoj zavlažovací systém, u nás ho nájdete.
  3. Kvalita a spoľahlivosť: Toro a Hunter sú známe svojou kvalitou a spoľahlivosťou svojich produktov. Naše ponúkané komponenty sú starostlivo vybrané a zaručujú vysoký výkon a dlhú životnosť, čo vám poskytne dlhodobú hodnotu za vaše investície.
  4. Jednoduchá inštalácia: Naše komponenty sú navrhnuté s ohľadom na jednoduchú inštaláciu a použitie. Aj keď nie ste profesionálny , budete schopní si sami vytvoriť a prispôsobiť svoj vlastný automatický zavlažovací systém.
  5. Odborná podpora: Naša tím odborníkov je pripravený poskytnúť vám odbornú pomoc a poradenstvo pri výbere správnych komponentov pre váš konkrétny zavlažovací systém. Sme tu, aby sme vám pomohli dosiahnuť optimálne výsledky a uspokojenie s našimi produkty.

Stručný popis niektorých hlavných komponentov automatického zavlažovacieho systému:

1. Zavlažovacie trysky: Zavlažovacie trysky sú jedným z najdôležitejších komponentov systému. Slúžia na rovnomerné rozdeľovanie vody na trávniku. Existujú rôzne typy zavlažovacích hláv, vrátane rotačných a tryskovych, ktoré sa líšia v dĺžke dosahu a uhle zavlažovania.

83818_tryska--dostrek-4-6m-nast-uhlom-0-360-cierna--hunter-15a

 

2. Ventily: Ventily sú zodpovedné za riadenie prívodu vody do zavlažovacích liniek. Sú pripojené k vodovodnému systému a otvárajú sa a zatvárajú podľa nastaveného času a programu. Existujú elektrické a mechanické ventily, ktoré zabezpečujú správne dávkovanie vody do jednotlivých zón.

67528_ventil-ez-flo-plus-bez-regul--prietoku-toro73972_t-kus-20x20x20-quick73969_toro-t-20x3-4-x20-voz-b

3. Časové spínače: Časové spínače sú zariadenia, ktoré riadia časovanie zavlažovania. Pomocou časového spínača môžete nastaviť presný čas a trvanie zavlažovania pre každú zónu vášho trávnika. Toto umožňuje automatizovať proces zavlažovania a zabezpečuje konzistentné zalievanie.

82861_casovac-dy901--2-hod-6-bar

4. Senzory: Senzory sú dôležité pre monitorovanie podmienok v okolí. Napríklad senzory vlhkosti pôdy môžu sledovať hladinu vlhkosti v pôde a aktivovať zavlažovanie len vtedy, keď je to potrebné. Existujú aj senzory dažďa, ktoré zabezpečujú, že zavlažovanie sa nezapne počas dažďa, čím sa minimalizuje plytvanie vodou.

67501_claber-90915-dazdovy-senzor

5. Ovládacie jednotky: Ovládacie jednotky sú zvyčajne umiestnené v interiéri a slúžia na nastavenie a riadenie zavlažovacieho systému. Tieto jednotky vám umožňujú nastaviť programy, časovanie, sledovať stav systému a v niektorých prípadoch aj diaľkovo ovládať zavlažovanie cez mobilnú aplikáciu. Pomocou nich môžete nastaviť presný čas a trvanie zavlažovania pre každú zónu vášho trávnika. Toto umožňuje automatizovať proces zavlažovania a zabezpečuje konzistentné zalievanie

Tieto sú len niektoré z hlavných komponentov automatického zavlažovacieho systému. Kombináciou týchto komponentov môžete vytvoriť efektívny a inteligentný systém, ktorý zabezpečí optimálne zalievanie vášho trávnika a rastlín.


 

"Stretávate sa s problémami pri navrhovaní a inštalácii automatického zavlažovacieho systému pre váš trávnik? Nezúfajte!

Naša profesionálna služba montáže automatických zavlažovacích systémov je tu, aby vám pomohla!

Aj keď sme poskytli  informácie a výhod o automatických zavlažovacích systémoch, rozumieme, že ich navrhovanie a inštalácia môže byť komplexný proces. Preto sme tu, aby sme vám ponúkli náš odborný tím so skúsenosťami v montáži týchto systémov.

S našou službou montáže automatických zavlažovacích systémov získate:

  1. Expertné poradenstvo: Naši odborníci vás budú sprevádzať celým procesom od začiatku až do konca. Pomôžu vám pri navrhovaní optimálneho zavlažovacieho systému pre váš trávnik a poskytnú vám rady a odporúčania založené na vašich individuálnych potrebách.
  2. Kvalitnú inštaláciu: Sme zameraní na kvalitu a presnosť. Naši skúsení technici sa postarajú o správnu inštaláciu zavlažovacieho systému, čím zabezpečia, že všetky komponenty budú správne pripojené a funkčné.
  3. Prispôsobiteľnosť: Sme flexibilní a prispôsobíme sa vašim potrebám a preferenciám. Navrhneme a nainštalujeme zavlažovací systém, ktorý najlepšie vyhovuje vášmu trávniku, záhrade a rozpočtu.
  4. Údržbu a servis: Naša služba sa nekončí len s montážou. Ponúkame aj pravidelnú údržbu a servis vášho zavlažovacieho systému, aby sme sa uistili, že funguje v najlepšom stave a zabezpečil optimálne zavlažovanie pre váš trávnik.

Neváhajte sa spojiť s nami a využiť našu profesionálnu službu montáže automatických zavlažovacích systémov. Ušetrite si čas, úsilie a získajte istotu, že váš trávnik bude vždy zelený a krásny. Nechajte to na nás a presvedčte sa o kvalite našich služieb ešte dnes!"

montaz zavlahy 2montaz zavlahy montaz zavlahy 3montaz zavlahy 7montaz zavlahy 8

Chcete vedieť viac?  Kliknite nižšie na ikonu.

info klik final